www.hoveniersbedrijfdebosbes.nl / Voor: Tuinaanleg-Tuinplan- TuinadviesGas terrasverwarmer kopen? | terrasverwarmer-expert.nl


Tuinaanleg, tuinonderhoud in Den Haag, Wassenaar, Leiden, Voorburg, Rijswijk en omgeving.

De ervaring in combinatie met onze vakkennis zorgen ervoor dat wij kwaliteit en jarenlang tuinplezier leveren. Een goed tuinplan vormt de basis voor een bepaald sfeerbeeld in de toekomst. Ons advies is, laat bij dat tuinplan een passend onderhoudsplan maken over meerdere jaren. Om een idee te krijgen van wat u mooi vindt, ga vast op zoek naar sfeerbeelden (foto's)


Diensten:

- Tuinaanleg -Tuinontwerp - Tuinonderhoud ( traditioneel )  - Beplanting 

- Tuinplan en/of onderhoudsplan met visie - Ecologisch tuinonderhoud / groenbeheer

- Tuin coaching dit is tuinadvies op maat  - Tuinrenovaties


Door een goede inventarisatie van uw tuinwensen ontstaat er een tuin die daadwerkelijk gaat bijdragen aan uw manier van leven.

Tijdens de werkzaamheden in uw tuin is er ruimte voor overleg, onze groenspecialisten zullen uw vragen beantwoorden en u zo nodig advies geven.

 

Meer info over tuinaanleg en foto-album op:

 http://www.hoveniersbedrijfdebosbes.nl/page/hovenier-tuinaanleg-den-haag-rijswijk

 

Contact opnemen simpel en snel via deze pagina, vul dit formulier in en klik op: versturen

 

 

Formulier: www.voormijntuinonderhoud.nl

De groenspecialisten van `Hoveniersbedrijf de Bosbes` zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8 tot 21:00u   op: 06 25554307 

 

Reële kans op wateroverlast: 

Jaarlijks valt er 750 liter regenwater per m2 in uw tuin. Nog zo’n hoeveelheid regenwater komt jaarlijks bij u van de daken. Bij extreme neerslag is er dus een reële kans op wateroverlast.
De oplossing;
Zorg voor voldoende infiltratie mogelijkheden voor het regenwater in uw tuin, zoals infiltratie putten in combinatie met voldoende plantvakken.

Groen in de tuin is goed voor uw gezondheid, beter voor het milieu, brengt kleur, inspireert en geeft sfeer!


Samenwerking:

Wij zijn in samenwerking met http://www.vanideenaar3d.nl/, voor tuinontwerpen en beplantingen. Wij zijn samen aangesloten als hovenier bij vakspecialist aan huis voor de plaatsen Voorschoten, Leidschendam, Wateringen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Zevenhuizen en Driebruggen. 

Natuurlijk ben je welkom binnen ons hele werkgebied. Dat ligt in een straal van 40 km rondom Den Haag.


 Uw bedrijfsvermelding op onze site vanaf 12,50 p/m. Neem contact met hovenier op, voor meer info.     

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK